آن چه درباره کابينت بايد بدانيم

نویسنده:تحریریه فرهنگ

4/5 - (4 امتیاز)

آشپزخانه ها يکي از کليدي ترين مکان ها در ساختار زندگي ما ايرانيان مي باشد.  وقت زيادي از بانـوان ايرانـي در آشپزخانه سپري مي شود. در طراحي کابينت و دکوراسيون آشپزخانه توجه به نکات ذيل ضروري است:

1-پيش بيني فضاي مناسب جهت ظروف ، ادويه ، مواد غذايي و . . .

2-دسترسي آسان به اين فضاها و رعايت نکات آرگونوميک براي بانوان

3-رعايت سادگي و زيبايي در طراحي ، آشپزخانه نبايد جاي شلوغي به نظر برسد.

4-استفاده از يراق آلات مناسب و با کيفيت ،ريل ها، لولاها ، جکها و سبدهاي مختلف نقش اساسي در راحتي ما در آشپزخانه ايفا مي کنند.

5-جانمايي صحيح يخچال ، ماشين لباسشويي و ظرفشويي ، گاز و سينک ظرفشويي

حالا نوبت انتخاب نوع مواد اوليه و مدل مي باشد

انواع مدل هاي کابينت

1- کابينت مدرن

بيشتر افرادي که به دنبال طرح هاي ساده هستند اين مدل را انتخاب مي کنند ، که بسته به نوع مواد اوليه معمولا اقتصادي تر از ساير مدل ها است.

2- کابينت کلاسيــک

انواع ابزارها بر روي دربها توسط CNC و همچنين تاج ها ، زيرچراغي و پاخورهاي پرپيچ و خم ويژگي اين مـدل مي باشد. ستون هاي قدي و غيرقدي به زيبايي اين مدل خواهند افزود.

3- کابينت طرح انزو

انزو نام يک برند خارجي است که در زمينه دکوراسيون و مبلمان فعاليت مي کند. کابينت هايي که در ايران شبيه اين شرکت ساخته مي شود به انزو معروف شده اند.

اين کابينت ها داراي ويژگي هاي متفاوت زير هستند:

الف)ضخامت درب معمولا از 25 ميليمتر به بالا مي باشد

ب)بر روي لبه درب ها ابزار ساده اي اجرا مي شود.

ج)اغلب اوقات رنگ درب ها سفيد و يا نزديک به آن مي باشد.

د)اين نوع کابينت مي تواند ، به صورت وکيوم اجرا شده و يا از رنگ براي پوشش درب ها و ستون ها استفاده شود.

4-کابينت نئوکلاسيک

درب ها و ستون ها در اين نوع از يک قاب ساده تشکيل می شود، تاج و پاخور نيز از کلاسيک ساده تر هستند

نوع مواد اوليه ، کابينت را به دسته هاي زير تقسيم مي کند:

1-فينگر جوينت

قطعات کوچک چوب به وسيله چســب هاي ضدآب و ابزارهاي خاص کنار هم چسبانده شده و صفحات بزرگ بوجود مي آورند. از اين قطعات براي توليد صفحات ميز و کابينت و همچنين درب هاي کابينت استفاده مي شود. زيبايي طبيعي، ضدآب بودن، دوام طولاني و قابليت بازسازي آسان  ، فينگرجوينت را به يکي از بهترين گزينه ها براي کابينت تبديل کرده است.

2-روکش چوب

روکش هاي طبيعي چوب بر روي صفحات خام MDF پرس مي شود ، آنگاه مي توان از اين صفحات در توليد طرح هاي کلاسيک و يا حتي مدرن استفاده کرد و معمولا از رنگ هاي پلي استر و يا پلي يورتان براي پوشش درب ها استفاده مي شود. در مقابل آب و ضربه آسيب پذير مي باشد.

3-ممبران

روکش هايي از جنس PVC بر روي صفحات يک طرف خام MDF که از قبل طرح هاي مورد نظر بوسيله CNC بر روي آن اجرا شده است ، چسبانده مي شود. استفاده از چسب هاي آلماني مرغوب منقضي نشده و همچنين دستگاه پرس بدون عيب در کيفيت اين نوع نقش اساسي دارد. در صورت انجام صحيح مراحل فوق ، درب هاي کابينت از مقاومت و کيفيت بالايي در مقابل آب و ضربه برخوردار مي گردند. رنگ ها و طرح هاي متنوع روکش هاي PVC مي تواند هر سليقه اي را راضي نمايد.

در اجراي کابينت هاي مدرن ، کلاسيک و انزو مي توان از وکيوم استفاده کرد.ممبران به لحاظ ساختاري با وکيوم تفاوت چنداني ندارد، اما در ممبران از پرس مدرن تر و کامل تري براي چسباندن روکش PVC  استفاده مي شود.

اين مدل به لحاظ دوام بيشتر و ضدآب بودن کاملا اقتصادي مي باشد.

4- mdf ملامينه

در اين نوع ، از صفحات دورو ملامينه که برش خورده و لبه هاي آن نوار شده براي درب ها استفاده مي گردد. نوع MDF  مي تواند هاي گلاس ، مات و يا سوپر مات باشد و همچنين طرح ها و رنگ هاي فوق العاده متنوعي وجود دارد که مي تواند رضايت مشتري را جلب نمايد. اين نوع فقط در کابينت مدرن قابل استفاده است. نوع MDF  مورد استفاده ، دستگاه هاي برشکاري ، نوار PVC ، چسب نوار و … همه در کيفيت اين نوع کابينت بسيار موثر مي باشند.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید